FAQ


Vil mit privatliv blive beskyttet?

Alt informationen du giver os er beskyttet. Dette betyder, at informationen ikke kan blive misbrugt af andre parter. Vi vil ikke bruge din data til kommercielt brug eller give dataene til en tredjepart. Kun Hurtigflirt har adgang til disse data- udelukkende til funktionelt brug som Hurtigflirts service i sig selv. HemmeligSexKontakt opretholder en striks privat- og sikkerhedspolitik.

Hvad er kredit?

Kredit gør det muligt for dig at sende beskeder, 1 kredit er lig med 1 besked eller 1 flirt. Du kan købe en pakke af kredit med dit kreditkort. Du kan vælge kreditpakkerne herunder.

Hvad er en søge profil?

Når du søger efter en profil, kan du specifere den type mand eller kvinde, du leder efter. F.eks. Hvor skal han eller hun komme fra, og har du en præference for en persons alder? Baseret på denne information vil du modtage match. Hver dag leder vi efter nye match, så du vil modtage nye beskeder regelmæssigt. Kunne du tænke dig at få flere matches? Så vær sikker på at din søgeprofil ikke er for specifik, f.eks. ved at udvide aldersgrænsen eller ved at vælge flere områder. Men bemærk venligst at det tager et par dage før disse ændringer træder i kraft. Det betyder, at du måske vil modtage matches baseret på dine tidligere søgekriterier i et par dage mere.

Nummer Beskrivelse Pris Per kredit
1 1 credit kr 10.00 kr 10.00
10 10 credits kr 105.00 kr 10.50
25 25 credits kr 237.00 kr 9.48
50 50 credits kr 420.00 kr 8.40
100 100 credits kr 814.00 kr 8.14
300 300 credits kr 2310.00 kr 7.70

Hvorfor er mit profilbillede ikke synligt endnu?

Vi tjekker alle billeder manuelt for at forsikre os om deres autencitet. Hvis dit billede er afvist, vil du modtage en email-notifikation. Et billede skal opfylde følgende kriterier.

Hvorfor er min profiltekst ikke synligt endnu?

Alle tekster er manuelt tjekket af os for at forsikre os om autenciteten i det, der er skrevet. Hvis din profiltekst er afvist vil du modtage en email-notifikation. En profiltekst skal møde de følgende kriterier.

  • Billedet må ikke fremstå voldeligt, ulovligt eller diskriminerende
  • Billedet må ikke vise personer under 18 år
  • Billedet må ikke være copyrighted

Hvorfor modtager jeg kun et begrænset antal af matches?

Du kan selv søge efter profiler ved siden af, at du modtager match fra personer, der opfylder dine søgekriterier. Hvis du har et match med en anden person, vil denne person også modtage din profil som et match. I det tilfælde er det første skridt allerede blevet taget!

Hver dag leder vores avancerede matchingsystem efter nye match. Det betyder, at du vil modtage matches regelmæssigt. For at alt er velorganiseret for mænd såvel som kvinder uddeler vi ikke alle matches på én gang men hellere i faser. Så vær sikker på ikke at gå glip af noget og tjek dine matches nu og da.

  • Teksten må ikke indeholde nogen kontaktmulighed som en email-adresse eller et telefonnummer
  • Teksten må ikke indeholde en URL
  • Teksten må ikke indeholde vold, ulovligheder eller diskreminerende emner
  • Teksten må ikke beskrive personer under 18 år

Hvorfor kan jeg ikke se alle mine beskeder?

Beskeder der er ældre end seks måneder er arkiveret og ikke synlige mere.

Hvordan sletter jeg min profil?

På servicesiden kan du finde muligheden for at slette din profil. Din profil bliver med det samme slettet og du modtager en bekræftelse på mail. Bemærk venligst at hvis du sletter din profil er det permanent: matches og kredit vil gå tabt.

Hvordan kan jeg anmode om fjernelse af uønsket indhold?

Hvis du finder billeder af dig selv på Hurtigflirt som du ikke har givet rettigheder eller tilladelse til at publicere, så udfyld venligst kontaktformularen for at give os besked, så vi kan fjerne det/dem.

Hvad er en fiktiv profil?

Formålet med Hurtigflirt er at tilbyde underholdning, og formålet med Hurtigflirt er ikke at arrangere fysiske møder. Hvis der oprettes profiler med det mål at tilbyde underholdning, vil dette gøres klart, på denne profils profilside. Således kan en fiktiv profil altid genkendes. Festivus Media BV explicitly forbeholder sig eksplicit retten til at chatte med brugerne gennem de fiktive profiler. Fysiske arrangementer med disse profiler er ikke mulige.

Hvordan kan jeg slå emails fra Hurtigflirt til eller fra?

Du kan ændre om du vil modtage daglige eller ugentlige notifikationer om nye match og/eller beskeder her. Det er også muligt at ændre indstillingerne for emailservicen.

Mit spørgsmål står ikke her

Udfyld kundeservice.